Marquesat-Faura, partida de la jornada en el Corte Inglés

11/05/2017

Marquesat-Faura, partida de la jornada en el Corte Inglés

Mentre que les primeres partides de la segona volta del Campionat Autonòmic de Galotxa,  gran trofeu El Corte Inglés, ens deixaren un ple de victòries locals, la jornada del pròxim cap de setmana oferirà als seguidors de la modalitat una gran varietat de partides.

En el cas de l’enfrontament que tindrà lloc en el carrer Conrado Casanova d’Alfarp, l’equip local, quart classificat, intentarà millorar la seua posició en la taula davant el tercer, Faura. Només els separen tres punts, de manera que aquesta partida será decisiva per a la classificació provisional. Pau, Fernando, Sopetes II, Gerardo i Benja, integrants del Marquesat, voldran seguir en les posicions capdavanteres.

Per altre costat serán els jugadors del Quart de les Valls, sòlids líders del campionat, després de guanyar en la última partida al segon de la taula, Foios, els que es desplaçaran al carrer de Massalfassar per a jugar davant Morme, Ximo, Luis i Paco, els jugadors locals que lluiten en aquests moments per aconseguir la quarta plaça del grup.

Foios, que suma 22 punts en la seua segona posició, rebrà a l’Albuixech. Els visitants, després de la victòria la jornada anterior davant el Meliana, haurien de sumar punts també aquesta setmana si volen mantindre’s en la part mitja de la classificació. Per la part baixa, Borbotó, penultim classificat, rebrà en el seu carrer de pilota al Beniparrell, mentre que Meliana, cuer de la taula, també jugarà en casa davant el Montserrat.

Classificació Primera Categoria:
1.-KIWA Quart A - 28 punts
2.-Inmob. Palanca Foios A - 22 punts
3.-CPV Faura A - 20 punts
4.-Ovocity Marquesat A - 17 punts
5.-Ajuntament Beniparrell A - 16 punts
6.-CPV Albuixech A - 14 punts
7.-Electrofassar Massalfassar A - 14 punts
8.-Lanzadera Montserrat A - 12 punts
9.-CPV Borbotó A - 6 punts
10.-Caixa Popular Meliana A - 1 punt