El IV Trofeu d’Escala i Corda President de la Diputació d’Alacant es decideix a Benissa

12/05/2017

El IV Trofeu d’Escala i Corda President de la Diputació d’Alacant es decideix a Benissa

El trinquet de Benissa serà l’escenari on es decidirà aquest pròxim diumenge a partir de les 18:00 hores el IV Trofeu d’Escala i Corda – President de la Diputació d’Alacant 2017. La gran final enfrontarà a la parella de Genovés II i Santi front al trio de Giner, Pere i Carlos.

La cita final suposarà la reedició de la partida més igualada que s’ha disputat en aquesta edició del torneig, i que es va decantar del costat de la parella per un més que ajustat 60 per 55. A més, en les altres dos partides del torneig ambdós equips es van desfer pel resultat de 60 per 35 de la parella de Puchol II i Héctor.

Per tant s’espera una final molt intensa i disputada, on cap dels dos equips partix com a favorit. La parella té una major experiència en aquest tipus de cites i compta amb dos jugadors de gran qualitat, mentre que el trio haurà d’aprofitar la superioritat numèrica per buscar els espais que queden lliures en la parella. A més, compta amb un mitger de gran qualitat com és Pere que és va proclamar campió de la Lliga Professional d’Escala i Corda en la passada temporada.

Les partides de la ronda de quarts de final es van saldar amb els següents resultats:
- Trinquet de Murla: Genovés II i Santi 60 – 35 Puchol II i Hèctor
- Trinquet de Dènia: Genovés i Santi 60 – 55 Giner, Pere i Carlos
- Trinquet de Xàbia: Giner, Pere i Carlos 60 – 35 Puchol II i Hèctor