Oliva presenta la seua candidatura al Diputació de Raspall

12/05/2017

Oliva presenta la seua candidatura al Diputació de Raspall

Després de guanyar la jornada anterior en el trinquet de Bicorp als vigents campions, la formació d’Oliva, encapçalada per Escoto, jugarà aquesta setmana davant el subcampió, Xeraco.

La partida entre Bicorp i Oliva, jugada el cap de setmana passat, es va tancar amb victoria dels de la Safor per la mínima, fet que va els consolidar en la segona plaça del grup. La visita que faran aquesta jornada al trinquet de Xeraco, en cas de tancar-se de nou amb victoria, els podría possar al capdavant de la categoría. Cal tindre en compte que a Blasco, Juan i Trini, jugadors habituals del primer equip del club de Xeraco, només els caldria sumar un punt per a quasi asegurar-se el liderat.

L’altra partida de la jornada tindrà a Bicorp i Planes com a protagonistas. Bicorp està obligat a guanyar, i més jugant en casa, al cuer de la taula, per a mantindre’s en la lluita per les primeres places. Villalonga, l’altre equip de la máxima categoría, descansarà aquesta jornada.

Classificació Primera Masculina:
1.-CPV Xeraco A - 15 punts
2.-Savipecho CPV Oliva A - 12 punts
3.-Bicoroliva CPV Bicorp A - 9 punts
4.-CPV Nou Villalonga - 6 punts
5.-CPV Planes A - 0 punts

En la primera femenina la jornada pot ser de transició, ja que les formacions de Bicorp, Borbotó i Beniparrell, grans favorites al títol, juguen les seues partides com a locals. En el cas de Bicorp, primeres classificades, jugaran al seu trinquet davant les cueres del Montserrat. El quart classificat, Moixent, jugarà en el carrer del segon de la taula, Borbotó. Les vigents campiones, les germanes Puertes de Beniparrell, rebran a les també germanes de Tavernes Blanques, Joana i Marta. La Marina i l’Alqueria d’Asnar completaran la jornada jugant el seu enfrontament en el carrer de pilota del Verger, seu de les primeres.

Classificació Primera Femenina:
1.-Ecomuseo CPV Bicorp E - 25 punts
2.-CPV Borbotó A - 24 punts
3.-Ajuntament Beniparrell A - 23 punts
4.-Tapizados Calse CPV Moixent A - 10 punts
5.-CPV La Marina - 8 punts
6.-CPV Alqueria Asnar - 7 punts
7.-CPV Tavernes Blanques A - 6 punts
8.-Lanzadera Montserrat A - 2 punts