La final de la Lliga Professional de Raspall s’inicia al trinquet de Bellreguard

13/05/2017

La final de la Lliga Professional de Raspall s’inicia al trinquet de Bellreguard

La final de la XXIV Lliga Professional de Raspall – Trofeu Diputació de València que enfronta a la parella de Moltó i Brisca (Ajuntament de Barxeta) front al trio de Pablo, Sanchis i Raúl (Ajuntament d’Oliva) s’iniciarà aquest pròxim diumenge dia 14 de Maig a partir de les 11:30 hores al trinquet de Bellreguard.

Les dos formacions arriben a aquesta ronda final en un gran estat de forma, ja que la parella es va desfer del trio de Sergio, Tonet IV i Ricardet (Genovés) pel resultat de 25 per 20 en la primera eliminatòria de semifinals, mentre que el trio d’Oliva va superar als grans favorits, el trio de Ian, Roberto i Lorja (Alzira) en la segona semifinal del torneig, per un contundent 25 per 10.

A priori, es presenta una sèrie molt més igualada que el duel que va obrir la fase de grups en el qual es van enfrontar els dos conjunts. En la partida inaugural el trio comandat pel brau mitger de Montesa, Jaume Sanchis va passar per damunt de la parella de Barxeta que no va poder sumar cap joc.

Però, des d’aquesta data el joc dels dos equips ha evolucionat molt, sobre tot en el cas de la parella que ha realitzat una competició de menys a més i arriba a la gran final amb la moral pels núvols. En el cas del trio, també s’encontra en un gran moment de forma, a pesar d’haver-se mostrat irregular en l’última part de la fase de grups.

La ronda final que es disputarà al millor de tres partides, continuarà el diumenge 21 de Maig al trinquet d’Oliva. Mentre que si fora necessària la partida de desempat, aquesta tindria lloc al trinquet de Xeraco el diumenge 28 a partir de les 12:30 hores i seria televisada en directe per Mediterráneo Televisió.