Salelles d'Oliva i Ibiza de Xeraco campions de la Lliga dos de raspall

13/05/2017

Salelles d'Oliva i Ibiza de Xeraco campions de la Lliga dos de raspall

En una final trepidant van guanyar el títol en el trinquet de Piles a Kilian del Genovés i Feo de la Llosa de Ranes, per 25 a 10

Gran colofó de la II Lliga dos de raspall, que es va tancar amb una gran partida en el trinquet de Piles. La final era una gran oportunitat per a les quatre joves promeses que a poc a poc es van consolidant entre els millors juvenils i que arribaven amb gran il·lusió. S’enfrontaven els equips de Javi Salelles d’Oliva i Ibiza de Xeraco contra l’equip de Kilian del Genovés i Feo de la Llosa de Ranes. Des del primer quinze l’equip de Salelles es va posar per davant en la final amb un joc molt segur i potent, superant als seus rivals en totes les posicions, guanyant els tres primers jocs després d’una gran baralla, ja que cada quinze es jugava moltes vegades però al final quasi tots els quinzes els aconseguien guanyar Salelles i Ibiza. Però Kilian i Feo no es donaven per vençuts i en el quart joc van aconseguir guanyar el seu primer joc. La final seguia amb la mateixa tònica, quinzes llargs que queien del costat de l’equip que anava per davant. Al final, 25 a 10, a favor de Salelles d’Oliva i Ibiza de Xeraco, que alçaven aquest títol després de completar una gran competició. Ibiza de Xeraco aconseguia quedar campió després d’aconseguir molts subcampionats en les competicions de tecnificació, ja que des de 2014, no havia guanyat una malgrat disputar finals tots els anys. Salelles també es confirma després d’aconseguir el subcampionat en 2016, del Circuit sub-23 de raspall.

Van lliurar els trofeus el president de la Federació de Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuán, l’alcalde de Piles, David Morant i els tècnics del CESPIVA, Álvaro Navarro i José García Boscà.