Jesús de Baronia i Carlos de Faura campions de la Lliga promeses Caixa Popular

15/05/2017

Jesús de Baronia i Carlos de Faura campions de la Lliga promeses Caixa Popular

L’equip de València guanya amb molta autoritat en el trinquet de Pelayo, després de deixar a l’equip de Petrer sense opcions des del primer moment

La final de la Lliga promeses Caixa Popular completa el programa de finals de les competicions de tecnificació de Caixa Popular. La final de la III Lliga promeses d’escala i corda va ser una exhibició de poders de la parella guanyadora, ja que l’equip de València integrada per Jesús de Baronia i Carlos de Faura des del primer quinze va demostrar que tenia més pegada que l’equip de Petrer, format per Yago de Castalla, Pablo Salvador de València i Luis Miguel Mira de Mutxamel. El jove zurdo de Baronia, Jesús Saiz, va realitzar una vertadera exhibició amb la seu potent pegada i va deixar sense opcions als seus rivals que es defensaven com podien. Carlos de Faura va ser el complement perfecte de Jesús, i va brillar a gran altura en la seua primera competició de tecnificació. El trinquet de Pelayo va tancar les finals de 2017, amb aquesta final, 60 a 25.

Van lliurar els trofeus el vicepresident de la Federació, Juan Contreras, l’alcalde de Faura, Toni Gaspar, el director del CESPIVA, Álvaro Navarro i el representant del departament màrqueting de Caixa Popular, Paco Alos.