Ondara espera a les millors escoles de raspall

15/05/2017

Ondara espera a les millors escoles de raspall

Aquesta vesprada s’ha signat el conveni de col.laboració entre l’Ajuntament d’Ondara i la Federació de Pilota Valenciana

La fase final Autonòmica dels XXXV Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de raspall de 2016-2017, es disputara en la localitat d’Ondara. Aquesta localitat gaudira dels millors equips d’aquesta temporada en una gran jornada que començara a les 9 hores del matí i que es desenvolupara al llarg de tot el dia dissabte que ve 20 de maig. Les escoles més representades en aquesta fase final són: Alcàntera-Càrcer, amb quatre equips i Ondara, Orba i Genovés, amb tres equips respectivament. En total estaran presents 10 escoles i 20 equips, disputant les 10 finals Autonòmiques de la modalitat, absolutes i per la tercera plaça.

Escoles finalistes que estaran en el trinquet d’Ondara:
- Alcàntera-Càrcer
- Beniarbeig-El Verger
- Genovés
- Moixent
- Muro Alcoi
- Oliva
- Ondara
- Orba
- Pedreguer
- Piles

Aquesta vesprada han signat el conveni l’alcalde d’Ondara, Zeus Serrano Soler i el vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana, Vicent Molines Vives, en presència de la regidora d’esports d’Ondara, Mar Chesa Pedros i alguns dels jugadors i tècnics de l’escola d’Ondara.