Les lligues de llargues i palma al roig viu

16/05/2017

Les lligues de llargues i palma al roig viu

Molt interessant continüa el Trofeu Diptuació d’Alacant, en el que les classificacions estan cada vegada més ajustades i a falta d’un parell de jornades, es decidiran moltes coses importants en estes dues últimes setmanes de fase regular.

Pel que fa a les llargues, en la primera categoria, Benidorm, actual líder guanyava a casa amb partida sabatera a l’equip de Xixona, mentre que Campello també sumava tres punts en la seua partida contra La Vila, en este cas, després de guanyar per 10 a 4. La partida entre Parcent i Sella hagué de suspendres per ocupació de carrer.

Benidorm ocupa la primera posició amb 26 punts, 25 en tenen Sella i Campello pels 22 que ténen els de Parcent. Entre d’estos quatre equips eixiran els tres que passen directament a semifinals i el quart que disputarà la prèvia contra el campió de València, que a hores d’ara seria la formació de Mercat Central de València. Ja sense aspiracions de semifinals queden els equips de Xixona, La Vila, Petrer i Mutxamel.

Cal recordar que hi ha alguns equips als que els falten partides per disputar, com és el cas de Benidorm, Parcent, Sella o Petrer.

En la primera categoria de palma, tot i tindre descans la formació d’Agost, continua de manera clara al capdavant de la classificació amb 24 punts. La resta d’equips estan inmersos en un empat quasi total, en segona posició empaten Benidorm, Sella i Murla, amb 15 punts, continua amb 14 punts la Vall Laguar, Tibi, penúltim, però amb opcions amb 11 punts, i tanca la classificació Benimagrell amb 2 punts, ja pràcticament descartat. 

En la segona de llargues són els equips de Parcent i Castells els que dominen la classificació, mentre que en tercera, destaquen, pel moment, Agost i Crevillent A.

La categoria més nombrosa, que és la segona de palma, dividida en tres grups, té a Laguar líder del grup A, Tibi B mana al grup B, i Sella i Benasau empaten al capdavant de la classificació del grup C.

Sant Vicent continua dominant, com durant tota la lliga, la classificació de la tercera categoria de palma, mentre que en la categoria juvenil, Parcent i Benidorm manen en els dos grups de competició.