Quart de les Valls es referma al capdavant de El Corte Inglés

16/05/2017

Quart de les Valls es referma al capdavant de El Corte Inglés

Amb onze jornades ja disputades del Campionat Autonòmic de Galotxa, gran trofeu El Corte Inglés, la formació del Camp de Morvedre marxa en primera posición, sis punts per davant del segon classificat, Foios.

El cap de setmana passat oferia partides molt interessants, com per exemple, la visita de l’actual campió, Quart de les Valls, al carrer de pilota de Massalfassar, on els de Quart jugaven contra els companys del seu bot titular, Javi “Moro”, natural de la població de l’Horta. La partida, marcada per la igualtat als seus inicis, es tancava amb una clara victoria visitant, quedant el marcador definitiu 35 a 70, que permet als guanyadors superar ja la trentena de punts en el seu caseller.

Marquesat i Faura oferiren una gran partida a tots els presents en el carrer Conrado Casanova d’Alfarp, on l’equip local aconseguia la victòria, tot i que els visitants sumaven un punt, al aplegar al cartró 50. Altra partida renyida va ser la que va permetre al Beniparrell guanyar per la mínima en el carrer de Borbotó. Els de l’Horta Sud aconseguien dos punts valuosos que els permeten seguir lluitant per entrar en semifinals. Lluita en la que també estan inmersos Faura, Marquesat i Montserrat. Encara que aquests últims ho tenen més complicat, tot i haver sumat aquesta setmana els tres punts en joc en la seua visita al Meliana, que es va quedar a les portes de puntuar, ja que els jugadors de l’Horta Nord es quedaren en 45, a només un joc de sumar un punt. Per últim, la partida entre Foios i Albuixech no es va disputar per problemes en l’equip visitant.

Classificació Primera Categoria:
1.-KIWA Quart A - 31 punts
2.-Inmob. Palanca Foios A - 25 punts
3.-CPV Faura A - 21 punts
4.-Ovocity Marquesat A - 19 punts
5.-Ajuntament Beniparrell A - 18 punts
6.-Lanzadera Montserrat A - 15 punts
7.-CPV Albuixech A - 14 punts
8.-Electrofassar Massalfassar A - 14 punts
9.-CPV Borbotó A - 7 punts
10.-Caixa Popular Meliana A - 1 punt