Presentades les noves equipacions professionals

17/05/2017

Presentades les noves equipacions professionals

Els jugadors d’escala i corda i raspall han protagonitzat aquest matí la presentació de les equipacions oficials que lluiran a partir d’avui mateix gràcies al conveni a tres bandes entre la Federació de Pilota Valenciana, Interesport València i Acerbis que van signar el 27 d’abril. L’acte s’ha realitzat al trinquet de Pelayo, davant l’atenta mirada d’una nodrida representació de periodistes.

Hi han estat presents la gran part de la plantilla de professionals juntament amb el president de la FPV, José Daniel Sanjuán, el director comercial d’Acerbis a Espanya, Juan Francisco Mas, el gerent de Interesport València, Alonso Muñoz, els vicepresidents de raspall i escala i corda de la FPV, Armando Mercé i Pedro López respectivament, Daniel Ribera i Alfredo Hernado, de l’empresa Val Net, i el representant dels jugadors de raspall, Juanjo Sala.

Els jugadors han posat amb les samarretes oficials de joc, vermelles i blaves, i amb el xandall i sudadera que lluiran a partir d’ara.Un canvi qualitatiu que de ben segur servirà per millorar la imatge dels màxims representants de la Pilota Valenciana i que pretén estendre a la uniformitat dels clubs i escoles.

La marca italiana pretén consolidar-se en el nostre esport inicialment durant dos anys, amb perspectives a ampliar la col·laboració. En els propers dies començaran a realitzar-se campanyes promocionals per a jugadors i federats en general.