Massalfassar, seu de les finals de l'Autonòmic de Frontó Parelles

17/05/2017

Massalfassar, seu de les finals de l'Autonòmic de Frontó Parelles

Les finals del XXX Campionat Autonòmic de Frontó Parelles es disputaran al remodelat frontó de Massalfassar.

El consistori del municipi de l’horta Nord, continua amb el seu compromís amb la pilota valenciana, en este cas, amb la celebració de les finals d’aquest Trofeu Diputació de València de la modalitat de les tres parets.

Les finals seran el cap de setmana del 8-9 de juliol i durant la mateixa setmana també es farà la presentació dels finalistes així com la disputa de les finals de les categories d’entre setmana.

Pel que fa a la competició, el passat cap de setmana és disputava una de les partides més igualades del que va de competició. És disputava al frontó Baró de Xest la partida entre la formació local de Adrián de Museros i Alex contra La Pobla, equip que formen Pasqual i Moro. La partida, trepidant de principi a fi, se l’enduia l’equip local per la mínima, es a dir, 41 a 40. Tot i aixó, el líder del grup A continua sent la formació de La Pobla amb 15 punts, però, els de Xest, amb 12 punts, compten amb una partida menys. Pel que fa al grup B, l’equip de Xest B, amb Boni i Carlos, és el líder, amb 9 punts seguit de Museros, amb Enrique y Lemay que tenen 7. Atenció a Quart de Poblet, de Adrián i Arcusa II que tenen 5 punts i una partida menys disputada.