Sella-Benidorm, partida de la jornada en el Diputació d'Alacant

19/05/2017

Sella-Benidorm, partida de la jornada en el Diputació d'Alacant

És programa per a este cap de setmana un Sella-Benidorm de la primera categoria, una de les millors partides que és poden veure en este moment a la modalitat de llargues, almenys, aixó és el que es reflecteix en la classificació.

És jugaran estos dos equips la primera posició momentània, pero s’ha de tindre en compte que molts equips ténen partides pendents. A més, en esta lluita per la primera posició també està involucrat l’equip de Campello, que depenent d’este resultat i del que ells facen la seua partida a Petrer, també podrien posar-se líders. Parcent, actualment quart, visitarà el carrer de Xixona. La Vila i Mutxamel tanquen les partides programades per a esta jornada en primera de llargues.

Agost que lidera la primera categoria de palma, tindrà la visita de l’equip de Murla que és el quart classificat. En este cas, la partida més interessant serà la de Sella i Benidorm, actuals tercers i segons, i és disputen precisament la segona posició. Tibi i Benimagrell disputaran la partida que resta d’aquesta categoria.

Pel que fa al grup de llargues de València, l’equip líder, el de Mercat Central rebrà al carrer Cavallers de la capital a la formació de Montserrat. El segon, l’altre equip de València, en este cas, el de cap i casal, es desplaçarà fins la canxa de Meliana. En este grup la primera posició se la disputaran els dos equips de València, i d’entre ells, per tant, eixirà l’equip que dispute l’eliminatòria contra el quart d’Alacant, classificatòria per a disputar semifinals.