El segon assalt de la Lliga Professional de Raspall es juga al trinquet d’Oliva

19/05/2017

El segon assalt de la Lliga Professional de Raspall es juga al trinquet d’Oliva

La segona partida de la final de la XXIV Lliga Professional de Raspall – Trofeu Diputació de València es jugarà demà diumenge a partir de les 11:30 hores al trinquet d’Oliva, en un duel a cara o creu per al trio de Pablo, Sanchis i Raúl (Ajuntament d’Oliva) que va caure derrotat en la primera batalla de la final pel resultat de 25 per 15 front a la parella de Moltó i Brisca (Ajuntament de Barxeta).

Tot fa preveure que ens espera una partida molt intensa i disputada, seguint la tònica de la primera confrontació, en la qual els xicotets detalls seran vitals per conèixer quin equip acaba sent el guanyador. Però hi ha que tindre en compte que els dos equips encaren la final en situacions totalment oposades, ja que el trio tindrà la pressió de necessitar la victòria, mentre que la parella capitanejada per Moltó, vigent campió Individual, afrontarà el duel amb la bala de poder permetre`s una derrota. A pesar d’això, de ben segur que eixiran a per totes, buscant la segona victòria consecutiva i d’aquesta forma poder alçar el trofeu de campions de la Lliga per la via ràpida.

És més, la parella té molt en compte el fet que el trio adversari estiga liderat pel vigent mitger campió de la Lliga, Sanchis de Montesa, un jugador amb molt de coratge que ja sap el que és remuntar una eliminatòria final de la Lliga Professional. Concretament, en la temporada passada el seu trio es va refer de la derrota inicial, que precisament també va tindre lloc al trinquet de Bellreguard, per aconseguir finalment alçar el títol de campió, al guanyar les següents dos partides que van tindre lloc al trinquet d’Oliva.

Aquesta segona partida de la final es televisarà en diferit per Levante TV, a partir de les 16:30 hores de la vesprada del mateix diumenge.

Com, s’ha destacat el trio ha de guanyar sí o sí per a forçar la partida de desempat que tindria lloc el següent cap de setmana, dia 28 de Maig, a partir de les 12:30 hores al trinquet de Xeraco. En cas de disputar-se aquesta tercera partida, es televisarà en directe per Mediterráneo TV.