IES Patraix destaca en les finals de raspall de secundària de València

20/05/2017

IES Patraix destaca en les finals de raspall de secundària de València

L’escola entrenada per Ana Belén Giner aconsegueix dos ors i dos bronzes en les finals d’infantil i promoció, guanyant les quatre finals que van disputar els seus alumnes

En el trinquet de Pelayo es va disputar ahir la fase final de secundària de la competició de raspall de la ciutat de València. Una jornada de competició que tancava la competició per equips de raspall i on es va poder gaudir del nivell de joc dels esportistes, que han millorat molt al llarg de la temporada. L’escola de l’IES Patraix va ser la gran triumfadora de la fase final, ja que va aconseguir guanyar les finals, per a aconseguir dos ors i dos bronzes, en una gran vesprada per als equips de Patraix, que ahir van tenir una visita molt especial, ja que va estar present Gabi Martínez Martínez, un enamorat del nostre esport autòcton que va ser el mestre que potencia l’activitat de pilota valenciana en el CEIP Fernando Rodríguez Fornos i en el barri. Ell va ser una de les persones que més va gaudir de veure a aquells xiquets i xiquetes que van començar amb 8 i 9 anys amb ell en el col·legi de primària i que ara destaquen en secundària desprès 5 o 6 anys entrenant en l’activitat extraescolar organitzada per la Fundació Esportiva Municipal de València i la Federació de Pilota Valenciana. En infantils l’equip de l’IES Patraix A que va jugar amb Toni Pla, Sara Pla i Marti Llorenç va ser el campió d’aquesta temporada. En la categoria cadet-promoció l’equip de l’IES Patraix A que va jugar amb Sergio Poveda, Gorka Dapia, Didac Bisquert i Lucia Pérez va ser el campió d’aquesta categoria després de completar un gran any esportiu.

Podium JECV raspall ciutat de València
Categoria cadet-promoció:
1º - IES Patraix A
2º - IES Maritim B
3º - IES Patraix B
4º - IES Font Sant Lluís B

Categoria infantil:
1º - IES Patraix A
2º - IES Maritim A
3º - IES Patraix C
4º - IES Maritim B

Demà diumenge 21 de maig a partir de les 18 hores es disputaran les finals de primària de la ciutat de València, en el carrer de Borbotó amb la presència de 8 equips i 4 escoles: Borbotó, CEIP Tomás de Montañana, CEIP Fernando Rodríguez Fornos i Borbotó.