Èxit de participació en el taller de pilota valenciana al Bioparc

20/05/2017

Èxit de participació en el taller de pilota valenciana al Bioparc

Aquest matí de dissabte, al Bioparc ha tingut lloc un taller de pilota valenciana on un gran número de xiquets han pogut aprendre a jugar a pilota valenciana amb el més gran pilotari de tots els temps, Paco Cabanes “El Genovés”, amb el jugador professional i campió del món l’any 2014 amb la selecció valenciana, Ismael Vidal “Fageca”, i amb el subcampió d’Europa Sub-19 l’any 2015, Pablo Salvador.

Els xiquets que han participat en aquest taller de pilota valenciana organitzat per la Federació de Pilota Valenciana amb col.laboració amb el Bioparc, han provat les pilotes de badana i han rebut els consells de grans jugadors del nostre esport. Quasi tots, amb les mans preparades per primera volta per a jugar a raspall, han passat un matí divertit on han jugat de valent i s’han endut una bona imatge de la pilota valenciana. A més, han après a raspar una pilota de badana i ha fer un traure a la modalitat de llargues, seguint els consells d’un gran pilotari com és Ismael Vidal que ha realitzat diversos traures que han deixat bocabadats als més menuts que a continuació han volgut imitar al seu ídol.

El matí també ha servit per explicar a molts adults el funcionament de la pilota valenciana, en quant a modalitats, tanteig, etc. Tots els que han passat pel taller s’han endut informació per tal de poder seguir el nostre esport d’una manera més específica.