CEIP Tomás i CEIP Fornos tanquen una gran temporada en Borbotó

21/05/2017

CEIP Tomás i CEIP Fornos tanquen una gran temporada en Borbotó

Les dos escoles de primària han sigut les triumfadores en les fases finals de raspall de benjamins i alevins. El CEIP Santa Teresa ha sigut la revelació de la competició per equips

El carrer de Borbotó ha gaudit de les fases finals de raspall de primària de la ciutat de València, amb la presència dels millors d’aquesta temporada. En la categoria benjamí, el CEIP Fernando Rodríguez Fornos A, ha aconseguit el títol amb Óscar Villar, Víctor Olivencia, Marcos Valero i Francesc González. La final ha sigut molt bonica, i les xiques del Tomás de Montañana han demostrat un gran nivell. En la categoria aleví ha guanyat l’equip del CEIP Tomás de Montañana A, amb Hugo Muñoz i Alberto Muñoz davant el primer equip del CEIP Rodríguez Fornos A. La revelació d’aquesta temporada ha sigut el CEIP Santa Teresa A, que ha aconseguit el bronze en categoria aleví. Per centres els triumfadors han sigut el CEIP Tomás de Montañana, que ha aconseguit un or, una plata i un bronze. El CEIP Fernando Rodríguez Fornos, ha aconseguit un or i una plata.

Podium JECV raspall ciutat de València
Categoria benjamí:
1º - CEIP Fernando Rodríguez Fornos A
2º - CEIP Tomás de Montañana C
3º - CEIP Tomás de Montañana B
4º - Borbotó

Categoria aleví:
1º - CEIP Tomás de Montañana A
2º - CEIP Fernando Rodríguez Fornos A
3º - CEIP Santa Teresa A
4º - CEIP Fernando Rodríguez Fornos B

Els xiquets i xiquetes de les escoles municipals de València acomiadaran la temporada d’activitats extraordinàries el cap de setmana vinent. El divendres 26 de maig es realitzaran la Cloenda dels centres CAES, en el trinquet de Pelayo, a partir de les 9:30 hores i la Cloenda de secundària a la platja de la Malvarrosa, a partir de les 18 hores mentre que el diumenge 28 de maig serà la Cloenda de primària, en la platja Malvarrosa, a partir de les 9:30 hores.