Iván, Blai i Fran campions de la II Lliga promeses de raspall

24/05/2017

Iván, Blai i Fran campions de la II Lliga promeses de raspall

Castelló de Rugat ha gaudit de dos partides amb la presència d’algunes de les millors promeses de la modalitat

La II Lliga promeses de raspall ha conclòs en el trinquet de la Vall d’Albaida, a Castelló de Rugat. En la primera partida s’han enfrontat Vicent de Xeraco, Murcianet de Vilanova de Castelló i Blai d’Oliva a l’equip de Joan de Piles, Jorge del Genovés i David del Genovés. Jorge de Genovés ha substituït a Arnau d’Orba que es va lesionar dilluns passat en les semifinals. L’equip de Vicent de Xeraco ha guanyat en una partida trepidant i molt emocionant a l’equip de Joan de Piles. Els sis jugadors han mostrat els seu joc i a seua qualitat en aquesta partida prèvia a la gran final.

En la gran final s’han enfrontat l’equip de Ramón Sumacàrcer, Aarón Llocnou i Marc Alcàntera-Càrcer contra l’equip Iván Ontinyent, Blai de Xàtiva i Fran de Moixent. La final ha sigut espectacular, amb dos equips que s’han esforçat al màxim. L’inici de l’equip d’Iván d’Ontinyent ha sigut quasi perfecte i amb molt esforç han aconseguit guanyar els dos primers jocs col·locant el 10 a 0. Però l’equip de Ramón de Sumacàrcer ha reaccionat i ha aconseguit guanyar els següents tres jocs col·locantse per davant en el marcador, 10 a 15. En el sisè joc de la partida l’equip d’Iván d’Ontinyent ha tornat a guanyar per a igualar la partida a 15. En el setè joc des de el rest novament l’equip d’Iván d’Ontinyent ha guanyat altre joc col·locant 20 a 15, i al traure per a tancar la final. En el vuitè joc novament l’equip d’Iván ha brillat a gran nivell per a tancar la partida i aconseguir el títol de tecnificació.

L’alcalde de Xeraco, Francesc Serralta al costat dels tècnics del Cespiva, Fageca i El Moro han lliurat els trofeus i medalles als finalistes.

Resultats de les finals de la II Lliga promeses de raspall:
- Final 3ª plaça.
Vicent de Xeraco, Murcianet de Vilanova de Castelló i Blai d’Oliva – 25 – Joan Piles – Jorge el Genovés – David el Genovés – 20. Amistosa

- Final absoluta.
Ramón Sumacàrcer, Aarón Llocnou i Marc Alcàntera-Càrcer - 15 - Iván Ontinyent, Blai de Xàtiva i Fran de Moixent - 25

Podium de la II Lliga promeses de raspall de 2017:
1º - Iván Ontinyent, Blai de Xàtiva i Fran de Moixent
2º - Ramón Sumacàrcer, Aarón Llocnou i Marc Alcàntera-Càrcer
3º - Vicent Xeraco, Murcianet Vilanova de Castelló i Blai d’Oliva
4º - Joan de Piles, Arnau d’Orba i David de Genovés