Bicorp acollirà partides decisives en el Diputació Autonòmic de Raspall

25/05/2017

Bicorp acollirà partides decisives en el Diputació Autonòmic de Raspall

L’actual campió del Campionat Autonòmc de Raspall, gran trofeu Diputació de València, la primera formació del club de Bicorp, rebrà aquesta jornada al vigent subcampió, Xeraco.

La partida serà decisiva ja que els de la Safor sumen 18 punts, per 15 que tenen els de Bicorp. En cas de puntuar, els actuals liders, Xeraco, que habitualment estan jugant amb Blasco, Juan i Trini, mantindrien la primera posició, amb la qual cosa creuarien en semifinals amb l’equip de Villalonga, on l’exprofessional Gorxa, Guillem, Alex i Murillo jugarien la fase final en la que es la primera participación d’aquest club en la competició. Si Bicorp, per la seua part, finalitzarà en segon lloc s’enfrontaria amb el primer equip del club d’Oliva. Victor, Armando i Rafa, jugadors del Bicorp, son tots ells coneguts de Escoto, Joan i Josele, components habituals en l’equip de la Safor.

Els dos equips del club de Quatretonda, entitat que li farà un merescut homenatge a “Lluïset” de Beniarrés el diumenge per la vesprada, estan ja classificats per a jugar les semifinals en la divisió de plata, encara que falta una jornada. Els acompanyaran en la lluita pel títol els equips de Gavarda i Otos.

La máxima categoria en la competició femenina està encapçalada per les xiques del Bicorp, que sumen un total de 31 punts, marxant un per davant de les actuals subcampiones, Borbotó. Les guanyadores del 2016, Beniparrell, ocupen el tercer lloc, amb 26 punts, tot i comptar amb una partida menys. La població de Bicorp rebrà aquesta setmana la visita del Beniparrell, que oferirà junt a l’equip local la partida més interessant de la jornada. En joc, el liderat de la categoria.