En Malvarrosa i Pelayo es realitzen les festes de final de curs

25/05/2017

En Malvarrosa i Pelayo es realitzen les festes de final de curs

Les escoles municipals de pilota de la ciutat de València tanquen la temporada, demà divendres 26 de maig i el diumenge 28 de maig

Els xiquets i xiquetes de la ciutat de València tanquen una gran temporada esportiva, amb les festes de final de curs, “Cloenda”. Demà divendres 26 de maig, a les 9:30 hores, en el trinquet de Pelayo, estaran els alumnes dels centres CAES: CEIP Gil Polo, CEIP Nuestra Señora del Carmen i CEIP Ballester Fandos, gaudint al costat dels seus monitors i mestres de la pilota valenciana. A la vesprada, a partir de les 18 hores, en la platja de la Malvarrosa es realitzara la “Cloenda de secundària”, on participaran els esportistes de més edat de les escoles de Borbotó, IES Patraix-Vicenta Ferrer Escrivà, IES Font de Sant Lluís, IES Maritim…, Es realitzaran activitats esportistes i es lliuraran els trofeus i medalles de les competicions de 2016-2017, per a tancar una gran temporada.

El diumenge 28 de maig es realitzara en la platja de la Malvarrosa, la “Cloenda de primària”, on participaran els esportistes més joves de les escoles de Borbotó, CEIP Santa Teresa, CEIP Fernando Rodríguez Fornos, CEIP Tomas de Montañana,.. A partir de les 9:30 hores, començaran les activitats que han preparat els monitors en l’arena de la platja (davant del Pavelló Malvarrosa). Es realitzara una gran gimkana de jocs per a compartir un gran dia amb tots els familiars i amics dels diferents centres de pilota valenciana de el “Cap i Casal”. També es lliuraran les medalles i trofeus de les competicions de la temporada. Alguns dels esportsites continuaran en competició (JECV i Autonòmics de clubs) i entrenant en alguns dels centres d’entrenament.