Moixent seu de les finals femenines dels JECV de raspall individual

25/05/2017

Moixent seu de les finals femenines dels JECV de raspall individual

Aquest dissabte 27 de maig jugaran les fase final les millors cadets i juvenils. A més es jugarà en 18 localitats amb la participació de 240 esportistes, en altra gran jornada de la modalitat

Els XXXV Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de raspall individual tenen aquest cap de setmana les primeres finals individuals de raspall individual femenines. En el trinquet de Moixent, el dissabte 27 de maig a partir de les 9 hores, jugaran les millors jugadores de categoria cadet i juvenil: Carmen CPV Sella, Erika CPV Alquería Asnar, Fanni CPV Beniarbeig-El Verger, Joana CPV Laguar, Mar CPV Bicorp, Myriam CPV Alquería d´Asnar, Nerea CPV Moixent i Victoria CPV Rafelbunyol.

A més al llarg de tot el cap de setmana es disputaran partides de la primera fase en moltes localitats de les províncies de València i Alacant: Oliva, Moixent, Benidorm, València, Alfara del Patriarca, Sueca, Xeraco, Albalat dels Sorells, Rafelbunyol, Godelleta, Alquería d´Asnar, Algimia, la Llosa de Ranes, Quatretonda, Orba, Ondara, Murla i El Verger. En total es jugara en 18 localitats i jugaran 240 pilotaris, xics i xiques en les dos competicions individuals.

El cap de setmana del 3 i 4 juny començara la segona fase de la competició en les tres províncies amb els jugadors que han destacat en la primera fase.