Alfarp rebrà al líder de El Corte Inglés

26/05/2017

Alfarp rebrà al líder de El Corte Inglés

Els actuals campions, i primers classificats, l’equip Kiwa Quart, s’enfrontarà a l’Ovocity Marquesat en el carrer del club de la Ribera.

El cap de setmana ens oferirà una variada gama de partides dins la máxima categoria de la 42ª edició del Campionat Autonòmic de Galotxa, gran trofeu El Corte Inglés. La partida pot ser més important tindrà a les formacions del Marquesat i Quart de les Valls com a protagonistes. La mateixa tindrà lloc al carrer Conrado Casanova d’Alfarp, i ella els jugadors locals Pau, Fernando, Sopetes, Gerardo i Benja, hauran de fer front als defensors del títol, i máxims favorits per a la present temporada, Javi “Moro”, Guillermo, Juan Carlos “Xato”, Castillejo i Bervis. Els de la Ribera lluiten pel tercer lloc, on figuren empatats a 21 punts amb el Faura i l’Ajuntament de Beniparrell. La partida de l’equip del Camp de Morvedre els enfrontarà al seu carrer amb l’Albuixech, formació situada a quatre punts, pero que tampoc dona la lliga per perduda, i que amb tots els seus components ja recuperats pot donar més d’una sorpresa. Beniparrell, pel seu costat, tindrà un complicat desplaçament, ja que jugaran contra el segon de la taula, l’Inmobiliaria Palanca Foios, i en el carrer de pilota dels seus rivals. Ja en la part baixa de la classificació, el Caixa Popular Meliana, que manté la darrera posició, juga aquesta jornada contra el penúltim, Borbotó. Els de Meliana, jugant al seu carrer “Vicent Venancio”, han de sumar els tres punts, amb els quals donarien un important pas cap a la seua salvació. Ja en la zona mitja son l’Electrofassar Massalfassar i el Lanzadera Montserrat els que tancaran la tretzena jornada en joc aquest cap de setmana.

Respecte a la competició juvenil, els joves jugadors de Montserrat i Beniparrell son els que dominen la classificació, amb 33 i 32 punts, respectivament. Ja un poc més despenjat queden les formacions de Meliana i Marquesat, que a dia de huí serien els que completarien el quadre de semifinals. Els que jugarien la fase final de la divisió de plata son Albuixech C i Quart de les Valls B, primer i segon del grup A, i Meliana B i Almussafes, amb idèntiques posicions en el grup B.