Les escoles de pilota de València gaudeixen en la platja de la Malvarrosa

27/05/2017

Les escoles de pilota de València gaudeixen en la platja de la Malvarrosa

Demà diumenge 28 de maig es realitzara l’última festa de final de temporada del Cap i Casal, on participaran els alumnes de primària

Després de les dos festes de final de temporada del passat divendres demà diumenge 28 de maig es realitzara en la platja de la Malvarrosa, la “Cloenda de primària”, on participaran els esportistes més joves de les escoles de Borbotó, CEIP Santa Teresa, CEIP Fernando Rodríguez Fornos, CEIP Tomas de Montañana,.. A partir de les 9:30 hores, començaran les activitats que han preparat els monitors en l’arena de la platja (davant del Pavelló Malvarrosa). Es realitzara una gran gimkana de jocs per a compartir un gran dia amb tots els familiars i amics dels diferents centres de pilota valenciana del “Cap i Casal”. També es lliuraran les medalles i trofeus de les competicions de la temporada.

En Pelayo i Malvarrosa, ahir divendres van gaudir els alumnes dels centres CAES i de secundària amb les activitats programades pels monitors per a les Cloendas de final de temporada. En el trinquet de Pelayo els alumnes dels centres CAES: CEIP NuestraSenyora del Carmen i CEIP Ballester Fandos, van gaudir de la pilota valenciana. A la vesprada en la platja de la Malvarrosa es va fer la “Cloenda de secundària”, on els esportistes de secundària de les escoles de Borbotó, IES Patraix-Vicenta Ferrer Escrivá, IES Font de Sant Lluís i IES Maritim van gaudir dels jocs en la platja i van arreplegar els trofeus i medalles de la present temporada. Després esportistes, entrenadors i familiars van sopar junts per a acomiadar el curs 2016-2017.