Jornada de sorpreses en El Corte Inglés de Galotxa

29/05/2017

Jornada de sorpreses en El Corte Inglés de Galotxa

La máxima categoría del Campionat Autonòmic de Galotxa, gran trofeo El Corte Inglés, ens va deparar interessants partides el passat cap de setmana.

La jornada oferia enfrontaments amb molta expectació, i els equips no varen defraudar als seus seguidors. La partida amb major sorpresa pot ser fora la que tenia a Foios i Beniparrell com a protagonistes. El lloc de joc, el carrer de pilota de la población de l’horta nord, on s’enfrontaven el segon classificat, els locals, i un dels seus perseguidors, els visitants. La partida, jugada de tu a tu, per part de tots els seus components, Carlos, Pepet, Ximo i Juanma, del Foios, i Julian, Herrera, Luis i Toni, del Beniparrell, aplegava a la igualada a 50. Moment en el qual la dinámica de la partida es va canviar, sumant quatre jocs seguits la formació visitant, amb el que s’emportaven la victoria i dos valuosos punts.

Meliana i Borbotó s’enfrontaven en el duel de la zona baixa, ja que son els dos últims classificats. Altra partida que es decidia en els compasos finals, ja que el Borbotó s’emportava el triomf, 60 a 70. Montserrat, per la seua part, aconseguia els tres punts en el carrer de Massalfassar, en una gran partida de Beso, Javi, Carlos i Fede. El resultat de 70 a 30 els permet no perdre de vista la part alta de la classificació, i seguir somiant amb jugar les semifinals. En el carrer de Faura, els seus jugadors feien valer el fet de jugar en casa aplegant al cartró 70, i deixaven a Sergi, Samper, Joan i Robert, integrants del Albuixech, en 30. Per últim, a Marquesat li tocava el rival més complicat, els actuals liders i campions del torneig, Quart de les Valls. Tot i uns inicis de partida prou igualats, els del Camp de Morvedre possaven una marxa més que els seus rivals, distanciant-se en el marcador, deixant-lo finalment en un clar 35 a 70, demostrant que son el rival a batre.

Classificació 1ª categoría a falta de cinc jornades:
1.-KIWA Quart A - 37 punts
2.-Inmob. Palanca Foios A - 29 punts
3.-CPV Faura A - 24 punts
4.-Ajuntament Beniparrell A - 23 punts
5.-Ovocity Marquesat A - 21 punts
6.-Lanzadera Montserrat A - 18 punts
7.-CPV Albuixech A - 17 punts
8.-Electrofassar Massalfassar A - 14 punts
9.-CPV Borbotó A - 10 punts
10.-Caixa Popular Meliana A - 2 punts