Definits els equips de la X Copa d’Escala i Corda - Diputació de València

30/05/2017

Definits els equips de la X Copa d’Escala i Corda - Diputació de València

En la dècima edició de la Copa d’Escala i Corda – President de la Diputació de València participaran un total de huit parelles que han sigut distribuïdes en dos grups. Els vigents campions, Pere Roc II i Jesús repetiran equip, així com també ho farà la parella subcampiona, la de Puchol II i Monrabal.

La Copa d’Escala i Corda, que es tracta de la segona competició més rellevant per equips en la modalitat d’Escala i Corda, s’iniciarà el divendres 9 de juny al trinquet de Vilamarxant, amb un duel que enfrontarà als vigents campions, Pere Roc II i Jesús front a Francés i Félix.

El torneig repetirà el format de la passada temporada, jugant-se sis partides de lligueta en cadascun dels dos grups. Els dos primers classificats de cada grup accediran a la ronda de semifinals, on una eliminatòria enfrontarà al primer classificat del grup A front al segon del Grup B, mentre que l’altra semifinal mesurarà al primer del Grup B contra el segon del grup A. La ronda de semifinals es jugarà a partida única, com també ocorrerà amb la gran final que està programa per al 15 de juliol al trinquet de Llíria.

En total el torneig comptarà amb 15 partides, i a priori no hi ha cap equip que destaca per damunt dels altres. Això farà que des de la primera partida els jugadors juguen al màxim, ja que al disputar únicament cada equip tres partides en la fase de grups, no hi ha marge d’error i una derrota en la partida inaugural et pot complicar la classificació a semifinals.

Concretament, els equips que conformen els grups A i B són els següents, amb la particularitat que alguns jugadors eixiran de la corda:
GRUP A
Puchol II i Monrabal (ix de la corda) - Ajuntament de Vinalesa
Pere Roc II i Jesús (ix de la corda) - Ajuntament de Llíria
Santi de Silla i Santi de Finestrat - Ajuntament de Guadassuar
Francés i Félix - Ajuntament de Dénia

GRUP B
Soro III i Hèctor (ix de la corda) – Ajuntament de València
Pablo Sella i Javi – Ajuntament de Benissa
Genovés II i Salva – Ajuntament de Murla
Marc i Pere – Ajuntament de Montserrat