Multitudinària Trobada de Pilota a l'escola a Massalfassar

30/05/2017

Multitudinària Trobada de Pilota a l'escola a Massalfassar

El Poliesportiu municipal de Massalfassar acollia este matí la cloenda, en este cas, segona ja després de la Borriana, dins del programa Pilota a l’Escola de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport.

Quasi 600 alumnes, provinents de 18 centres educatius han gaudit en la matinal de hui de totes les activitats que hi havia preparades per a ells.

A banda de la programació de partides, els xiquets han pogut disfrutar de tallers, unflables i una sèrie d’activitats que han fet les delícies dels assistents.

El Col.legi Sagrada Família de Massamagrell ha sigut el guardonat en el dia de hui amb el premi “Manualitats” pel seu treball posterior a la sessió al seu centre.

A més, el col.legi d’educació especial Squema de Torrent ha estat el guanyador del premi “integració”, dotat amb lot de material cortesia d’Empren Esport, de la Fundació Trinidad Alfonso.

Han estat presentes en el dia de hui el president de la Federació de Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuán, el coordinador de Pilota Valenciana de la GV, Sebastià Giner, l’alcalde de Massalfassar, Carles Fontestad, el regidor d’esports del municipi de l’Horta, Joan Morant, i el representant de la Fundación Trinidad Alfonso, Carles Baixauli.

La pròxima trobada serà el dijous 1 de juny al Poliesportiu Municipal de Piles. Hi ha confirmats més de 400 escolars, alumnes tos de 4t de Primària.