Huit equips a per les semis de El Corte Inglés

02/06/2017

Huit equips a per les semis de El Corte Inglés

Mentre Quart de Valls ja està classificat matemàticament, i Foios ocupa comodament la segona plaça, altres sis equips es juguen passar a les semifinals del Campionat Autonòmic de Galotxa, gran trofeu El Corte Inglés.

La que serà la catorzena jornada en la màxima categoria ens oferirà una interessant lluita per part de quasi tots els equips. Excepte els actuals campions, i liders de la classificació, Kiwa Quart, que hauran de jugar demà en Albuixech, la resta de components de la part alta i mitja de la taula tenen cites vitals per als seus interessos. Els propis jugadors de l’Albuixech, en cas de donar la sorpresa, i derrotar als del Camp de Morvedre, sumarien tres punts que els permetrien reduïr els sis que els separen d’entrar en semifinals. L’Ovocity Marquesat, en cinquena posició, i a només dos punts del quart, es desplaçarà al carrer de Meliana per a jugar contra el cuer de la taula. L’equip que tanca les quatre primeres posicions, Beniparrell, jugarà en casa davant l’Electrofassar Massalfassar, formació que ara lluita per evitar les places de descens. Places que ocupen ara Meliana i Borbotó, els de la pedanía hauran de jugar en el seu carrer davant el segon classificat, Inmobiliaria Palanca Foios, en una complicada partida per als seus interesos. Lanzadera Montserrat, sisé classificat, en cas de guanyar als seus rivals d’aquesta setmana, Faura, aconseguirien seguir en la lluita per la part alta, tot i que haurien de dependre de la resta de resultats.

Els juvenils de Montserrat i Beniparrell, primer i segon classificats, a només un punt de distancia, jugaran les seues partides de la jornada en casa davant Faura i Massalfassar, respectivament. Les formacions de les escoles de Meliana i del Marquesat completen les quatre primeres posicions que els permetrien jugar la següent fase del campionat.

Els clubs de Torrent i Alfara de la Baronia viuran les partides de tornada de les semifinals de la màxima categoria de trinquet. En trinquet torrentí viurà l’enfrontament entre el primer equip del club local i el Lliria A. Cal recordar que la partida d’anada va caure a favor dels del Camp de Turia per la mínima, de manera que els dos equips estan obligats a guanyar demà dissabte. En el cas d’Alfara, el trinquet d’Algimia será on juguen contra la Pobla de Vallbona A, formació a la que derrotaren la setmana passada per quatre jocs.

La competició femenina viurà el que pot ser la final avançada, ja que les formacions capdavanteres de Borbotó, primeres en solitari amb 26 punts, i Godelleta, segones amb 22, s’enfrontaran aquesta jornada en el carrer de la pedanía de València.