El Diputació Autonòmic de Raspall afronta la seua recta final

02/06/2017

El Diputació Autonòmic de Raspall afronta la seua recta final

En la màxima categoria de la 34ª edició del Campionat Autonòmic de Raspall, gran trofeu Diputació de València, els equips de Xeraco, Oliva, Bicorp i Villalonga lluitaran en les semifinals pel títol.

El cap de setmana es jugarà la última partida del campionat entre Bicorp i Xeraco, la qual será decisiva per a determinar les tres primeres posicions. Els de la Safor depenen d’ells per a tancar la lliga regular en primera posición, i creuar contra el quart classificat, Villalonga, en semifinal. Amb sumar un punt tindrien prou, ja que ara tenen 18 al seu caseller, per 15 que tenen Bicorp i Oliva. Els de Bicorp, per la seua part, si volen acabar la primera fase al capdavant del grup haurien de emportar-se els tres punts en joc. En cas contrari finalitzarien la lliga com a segons o tercers, si perderen la partida restant. En eixe cas es jugarien pasar a la final amb la formació d’Oliva.

En la divisió de plata els emparellaments ja estan definits. El club de Quatretonda ja s’ha garantitzat un finalista, al jugar la primera semifinal les seues formacions A i B. L’altra eliminatoria tindrà a Gavarda i Otos com a contendents. En tercera categoria, on encara queden dues jornades més de lliga regular, Bicorp B ja està classificat per a semifinals, i el poden acompanyar Alzira, La Vall B, Gavarda C, Alqueria d’Asnar o Ondara.

Dues jornades més també queden en la primera categoria femenina, on el primer i segon, Bicorp i Borbotó, s’enfronten aquesta setmana en el carrer de la pedanía de Valencia. Aquests equips, més Beniparrell, ja estan classificats per a la següent fase, i els podrá acompañar Moixent o La Marina, depenent dels pròxims resultats.