L’Individual de Galotxa viu les seues primeres partides

02/06/2017

L’Individual de Galotxa viu les seues primeres partides

Ja ha arrancat la sisena edició del Campionat Autonòmic Individual de Galotxa, on participaran més d’una trentena de jugadors provinents de clubs com Foios, Sollana, Montserrat, Massalfassar, Meliana, Albuixech, Faura…

En les primeres partides de la màxima categoria Sergi, natural de Meliana pero jugador del CPV Albuixech, s’impossava amb comoditat, 70 a 25, a Adrian de Borbotó; Julian, jugador del CPV Faura natural de Moncada, aconseguia una victoria més apurada davant l’exprofessional Cervera; Pascual de la Pobla i l’actual campió Juan Carlos d’Almenara, jugador del CPV Quart de les Valls, donaren ahir per la nit una autèntica exhibició. El resultat final de 70 a 65 ho deixa tot obert per a la partida de tornada.

En la divisió de plata son Sergio i Alex de Faura, junt a Carlos de Montserrat i Ruben de Massalfassar els que apunten a semifinals. Mateixa situació, però en tercera A, viuen Joan del CPV Tamborí, Carlos del Marquesat, Bauset de Foios i Jesus de Faura. Precissament el carrer de pilota de Faura sona com a possible seu per a acollir les finals del trofeu a finals de juny.