L'Autonòmic de Frontó Parelles encara la fase final

02/06/2017

L'Autonòmic de Frontó Parelles encara la fase final

Arriba la fase final del Campionat Autonòmic de Frontó Parelles - Trofeu Diputació de València. En la màxima categoria, La Pobla de Vallbona serà l’equip que passe com a primer de grup, tot i que els de Xest, amb dos partides menys disputades, podrien arribar a empatar a punts amb aquéstos, pero tindrien l’average perdut per només dos tantos. Tot pareix indicar que Adrián i Alejandro, seran qui acompanyen a Moro i Pasqual a les semifinals pel grup A. Pel que fa al grup B, Xest B i Quart de Poblet A seran els equips que passen a les semifinals, però encara és desconeix l’ordre de classificació ja que queda una partida per disputar entre ells, els implicats, que dirimirà l’ordre final, i per tant, l’encreuament de semifinals. La partida entre Quart i Xest B es disputarà este diumenge al migdia al frontó Baró de Xest. Per tant, Moro i Pasqual, de l’equip de La Pobla de Vallbona, Carlos i Boni del Xest B i Adrián de Quart i Arcusa, de la formació de Quart, són ja classificats per a semifinals. Adrián de Museros i Alejandro de Paterna, només necessiten un punt dels sis que els queden per disputar per ser el quart semifinalista.

En la segona categoria només resta una jornada al grup B per conéixer quins seran els enfrontaments de quarts de finals en aquesta categoria. Esta categoria és la que màs comprimida està i ja no tindrà descans durant els quarts i semis fins arribar a les semifinals.

La tercera categoria també té este cap de setmana la última jornada, i és clau per conéixer els enfrontaments de semifinals.

Les divisions d’entre semana es troben inmerses en la fase final de manera plena. En la primera categoria i la tercera és disputaven esta setmana les partides d’anada dels quarts de final, mentre que en la segona, esperen el seu torn per disputar les semifinals de manera directa.