Ninfa, Natalia, Laura i Andrea passen a la fase final de raspall individual dels JECV

03/06/2017

Ninfa, Natalia, Laura i Andrea passen a la fase final de raspall individual dels JECV

Les jugadores de Muro d’Alcoi, Bicorp, Alfàs de Pi i Quatretonda es classifiquen per a les finals femenines juntament amb les favorites

Aquest matí s’han disputat les partides de 2ª ronda de la categoria infantil dels XXXV Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de raspall individual en les localitats de Xeraco i Meliana, passant a la fase final les següents jugadores: Adriana València, Aida Moixent, Aina Meliana, Andrea Quatretonda, Irene Massamagrell, Laura d´Alfàs del Pi, Natalia Bicorp i Ninfa Muro Alcoi. Destaca la presència d’algunes jugadores que s’han colat entre les millors: Ninfa de Muro, Natalia de Bicorp i Andrea de Quatretonda que estaran per primera vegada amb les millors. Laura d´Alfàs del Pi, també s’ha classificat novament i s´enfrontara amb algunes de les favorites en els pròxims dies.

Aquest cap de setmana es troben en competició 276 esportistes jugant els JECV de raspall individual en 19 localitats de les nostres comarques: Xilxes, Alzira, Quatretonda, Oliva, Massalfassar, Castelló de la Plana, Meliana, Ondara, Benidorm, Bicorp, Xeraco, Piles, Pelayo, Rafelbunyol, Genovés, Muro Alcoi, Moixent, Sueca i Borbotó.