Els JECV d'escala i corda individual segueixen a Alacant i València

04/06/2017

Els JECV d'escala i corda individual segueixen a Alacant i València

Aquest cap de setmana estan jugant 138 jugadors en 13 localitats d’aquestes dos províncies

Els XXXV Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana escala i corda individual s’han iniciat aquest cap de setmana en les províncies d’Alacant i València. En la província de Castelló es va jugar el cap de setmana passat, en una temporada on participen més de 250 jugadors en aquesta competició que tanca el programa esportiu dels JECV.

Al llarg d’aquest cap de setmana estan jugant 138 jugadors en 13 localitats: Murla, Ondara, Petrer, Orba, Dénia, Benidorm, Pobla Vallbona, Moixent, Algimia, Pelayo, Massamagrell, Massalfassar i Riba-roja. Aquesta setmana estan jugant jugadors de les escoles de: sa Pobla Vallbona, Algimia, Moixent, Faura, Massamagrell, Pelayo, València-Fornos, Riba-roja, Montserrat, Vinalesa, Beniparrell, Alfara d’Algímia, Sella, Ondara, Pedreguer, Beniarbeig-El Verger, Orba, Petrer, Alfàs del Pi, El Campello, Benissa, Xàbia, Pedreguer i Agost.
El cap de setmana vinent començara la segona fase en les tres províncies, i jugaran la primera fase els infantils, cadets i juvenils en la província de València.