Les dones ompliren el carrer del Verger

05/06/2017

Les dones ompliren el carrer del Verger

El diumenge matí es cel·lebrava la primera Trobada Femenina de Raspall, després de les trobades de frontó i galotxa organitzades per la FPV la temporada anterior.

El carrer de pilota del Verger era el lloc escollit on quasi mig centenar de dones, repartides en dotze equips, estigueren jugant partides amistoses al llarg de tot el matí, des de les 9:30 hores, fins a quasi les 15 hores. La major part d’elles, una vegada completat el programa oficial de partides, seguiren fent el que els agrada, jugar a pilota, acordant enfrontaments entre equips que no havien pogut jugar encara entre si, ja que la quantitat de dones inscrites va desbordar les previsions de la organització.

Tres equips del club local del Verger, altres dos vinguts de la propera Oliva, i de la més llunyana Meliana, junt a formacions dels clubs del Campello, La Valldigna, Montserrat i Tavernes Blanques, eren els participants d’aquesta primera trobada oficial de raspall per a dones. El bon ambient fou la tònica habitual al llarg de tot el matí, on va sorprendre el bon nivel d’algunes jugadores que no han jugat mai competicions oficials. Com a colofó del matí, l’ajuntament del Verger va convidar a dinar a totes les dones presents, i va organitzar una partida d’exhibició entre jugadores de primera categoría del Campionat Autonòmic de Raspall.