Els quarts de l'Individual sub-16 d'escala i corda individual es disputen a la Pobla Vallbona

06/06/2017

Els quarts de l'Individual sub-16 d'escala i corda individual es disputen a la Pobla Vallbona

Dijous que ve 8 de juny, a partir de les 17 hores es jugaran aquestes partides amb algunes de les millors promeses de la categoria

Al llarg del mes juny es disputen els Individuals de tecnificació d’escala i corda en els centres d’entrenament de les escoles de tecnificació. En el trinquet de la Pobla de Vallbona es juguen els quarts de final del XII Individual sub-16 d’escala i corda el dijous 8 de juny, amb huit de les millors promeses d’aquesta categoria. A partir de les 17 hores, es jugaran aquestes partides. En la primera partida s’enfrontaran Edu del CPV de Llíria a Rubén del CPV Sueca. A partir de les 17:45 hores, jugaran Vicent del CPV Vinalesa contra Mario del CPV Riba-roja. A partir de les 18:30 hores, jugara Alex del CPV Onda contra Alex del CPV Petrer. En l’última partida, s’enfrontaran Andrés del CPV Riba-roja a Natxo del CPV Agost. Els millors quatre jugadors jugaran les semifinals el dijous 15 de juny en el trinquet de la Pobla de Vallbona.

En l’Individual sub-18, segueixen disputant-se partides de la primera fase. Ahir en el trinquet de Murla, Alex del CPV Dènia guanya per 60 a 45 davant Jordi de Denia. El dimecres en Alcásser, a partir de les 20 hores jugara Jesús “Pesa” del CPV Faura a Javier del CPV Montserrat. El divendres 9 de juny, en el trinquet de Petrer a partir de les 20 hores, jugaran Alejandro del CPV Agost a Raúl del CPV Benimagrell.