Villalonga-Bicorp i Oliva-Xeraco, semis en el Diputació de Raspall

06/06/2017

Villalonga-Bicorp i Oliva-Xeraco, semis en el Diputació de Raspall

La classificació final de la màxima categoría del Campionat Autonòmic de Raspall, gran trofeu Diputació de Valencia, ha determinat els emparellaments de la fase final pel títol.

La partida que tancava la lliga regular entre Bicorp i Xeraco, i que decidia els emparellaments de semifinals, es va resoldre a favor de la formació de Bicorp, que jugaba en casa, i que deixava el marcador final en 40 per 25. Amb aquest resultat els actuals campions, Bicorp, completava la lliga en primera posició, quedant els subcampions, Xeraco, en la segona plaça. Oliva quedaba en tercer lloc, i tancava les places de semifinals l’equip de Villalonga, en quarta posició.

Les semifinals pel títol de primera enfrontaran el pròxim cap de setmana al nou equip del campionat, Villalonga, amb els primers classificats, Bicorp. La partida d’anada tindrà lloc en el carrer de joc de Villalonga. Oliva i Xeraco viuran el derby de la Safor per una plaça en la final, disputant-se el primer capitol d’aquesta eliminatòria en el trinquet d’Oliva el cap de setmana pròxim.

Classificació definitiva Primera Masculina:
1.-Bicoroliva CPV Bicorp A - 18 punts
2.-CPV Xeraco A - 18 punts
3.-Savipecho CPV Oliva A - 15 punts
4.-CPV Nou Villalonga - 6 punts
5.-CPV Planes A - 3 punts

En la primera femenina Borbotó va puntuar davant el líder del grup, Bicorp, en la partida jugada en el carrer de la pedanía de Valencia. El resultat de 30 a 40 els permet sumar un punt, i hauran de jugar-se la segona plaça amb el Beniparrell la última jornada de la lliga. Les de Beniparrell sumaren els tres punts davant La Marina, mentre que la victoria a domicili de Moixent en el trinquet de l’Alqueria d’Asnar permet a les jugadores de la Costera asegurar-se entrar en semifinals. Els tres punts aconseguits per Tavernes Blanques davant el Montserrat els permet, a falta d’una jornada per disputar-se, evitar les places de descens, que ara ocupen Montserrat i Alqueria d’Asnar.

Classificació 13ª jornada Primera Femenina:
1.-Ecomuseo CPV Bicorp E - 36 punts
2.-CPV Borbotó A - 34 punts
3.-Ajuntament Beniparrell A - 29 punts
4.-Tapizados Calse CPV Moixent A - 18 punts
5.-CPV La Marina - 13 punts
6.-CPV Tavernes Blanques A - 12 punts
7.-CPV Alqueria Asnar - 9 punts
8.-Lanzadera Montserrat A - 2 punts