El III Eurojove de Seleccions Inferiors es presentarà a Tavernes Blanques

06/06/2017

El III Eurojove de Seleccions Inferiors es presentarà a Tavernes Blanques

La localitat de Tavernes Blanques acollirà aquest pròxim divendres dia 9 de juny a partir de les 18:00 hores la presentació oficial del Campionat d’Europa de Joves. L’acte tindrà lloc al salo de plenaris de l’Ajuntament de Tavernes Blanques, ja que la població de l’Horta Nord serà la seu d’aquesta edició del torneig.

El III Eurojove de Pilota a Mà comptarà amb la presència de les principals seleccions nacionals Europees, com són França, Itàlia, Bèlgica, Holanda i Portugal, a més de la nostra selecció. L’Europeu és celebrarà del 25 de Juliol al 28 de Juliol de 2017.

Com en les anteriors edicions, les categories de participació seran Sub-19, Sub-17 i Sub-15, amb participació en totes tres categories tant d’equips masculins com femenins. Més concretament, la modalitat de One Wall comptarà amb els citats sis campionats, mentre que les modalitats de Llargues i Joc Internacional es jugaran sols en la categoria Sub-19 Masculina. Pel que fa la categoria Sub-19 Femenina, aquesta també comptarà amb la competició de Raspall, com a modalitat autòctona de la Comunitat Valenciana.

En aquesta presentació es donaran a conèixer alguns dels detalls del campionat, però cal destacar que el dia 25 tindrà lloc l’acte de benvinguda de les seleccions participants i la inauguració de l’event, mentre que el dia 28 de Juliol conclourà l’Europeu amb l’acte de cloenda on s’entregaran els trofeus de campions.

L’acte comptarà amb la presència del director general d’Esports, Josep Miquel Moya, el president de la Federació de Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuán, així com amb l’alcadessa de l’Ajuntament de Tavernes Blanques, Maria Carmen Marco Aguilar, i amb els jugadors i jugadores preseleccionats de les seleccions inferiors.