Ontinyent ha acollit la quarta trobada del Programa “Pilota a l’Escola”

06/06/2017

Ontinyent ha acollit la quarta trobada del Programa “Pilota a l’Escola”

El Poliesportiu d’Ontinyent ha sigut l’escenari de la quarta trobada del programa d’innovació educativa “Pilota a l’Escola 2017”. El programa de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, desenvolupat per la Federació de Pilota Valenciana finalitzarà el proper dijous amb l’última de les trobades, en aquest cas l’escenari de la mateixa serà la localitat de Benidorm.

Hui han participat un total de 8 col.legis: CEE Tomás Llacer d’Alcoi, CEIP Sant Vicent d’Alcoi, CEIP Cervantes d’Alcàntera, CRA Castell de Carbonera - Otos, CEIP Ausiàs March de Llutxent, CRA Escoles de Xúquer de Gavarda, CEIP Pare Gumilla de Càrcer i CEIP Albait de Bolbaite, centres educatius pròxims a Ontinyent i que s’ho han passat d’allò més bé amb les activitats preparades per al dia de hui 6 de juny. En total s’han habilitat sis pistes per a poder jugar a Pilota valenciana, més un area de jocs gegants, tallers i karaoke.

Mapi, la mascota de la pilota valenciana, ha estat present amb els més menuts, ha jugat a raspall amb ells, i s’ha fet fotografies amb tothom. El president de la FPV, José Daniel Sanjuán, i el Coordinador de Pilota Valenciana, han sigut els encarregats de lliurar els lots de material als col.legis guanyadors pels treballs que han realitzat dins del programa Pilota a l’Escola.

El CEIP Cervantes d’Alcàntera s‘ha emportat el premi a la creativitat, el CEIP Albait de Bolbaite el premi al millor videoclip, el CEIP Ausiàs March de Llutxent, el premi integrador, i per últim el premi d’Empren Esport,  per la seua integració a través del joc de pilota, el CEE Tomás Llácer.

Per últim, destacar que s’ha tractat d’una jornada lúdica i esportiva que ha comptat també amb la col.laboració de les empreses valencianes Edicom i Mercader.