Les ‘Copes’ es presenten demà dijous en la Diputació de València

07/06/2017

Les ‘Copes’ es presenten demà dijous en la Diputació de València

La seu de la Diputació de València acollirà demà dijous (10.00 hores) la presentació de la Copa President de la Diputació de València en les seues dues modalitats, escala i corda i raspall. En l’acte participarà la diputada d’Esports, Isabel Garcia i el president de la Federació de Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuan, així com la pràctica totalitat de pilotaris que jugaran les dues competicions, que estaran a la disposició dels mitjans de comunicació.

La Copa d’Escala i corda començarà divendres que ve en el trinquet de Vilamarxant. L’inici de la competició de raspall tindrà lloc el dilluns 19 en el trinquet de Xeraco.

Els dos campionats transcorreran amb un format similar. En tots dos participen huit equips, tots parelles. En primer lloc es disputarà una fase regular en les quals les huit formacions han sigut distribuïdes en dos grups.

Una vegada conclosa esta ronda, els dos millors equips de cada grup accediran a les semifinals, que es jugaran a partida única. El primer classificat del Grup A se enfrontarà al segon del Grup B i viceversa. La final també serà a una única confrontació.

En la Copa President de la Diputació de València en la modalitat d’escala i corda, Pere Roc II i Jesús són els vigents campions i defensaran junts el títol en esta nova edició. En la competició de raspall, Moltó i Tonet IV intentaran revalidar el títol per separat.

MOTIU: Presentació de la Copa President de la Diputació de València en les modalitats d’escala i corda i raspall.

LLOC: Diputació de València. (Palau de la Batlia. Plaça de Manises, 4, 46003 València)

DIA I HORA: Dijous 8 de juny de 2017 a les 10.00 hores.