La Copa d’Escala i Corda s’inicia a Vilamarxant, i continua a Pelayo i Xàbia

09/06/2017

La Copa d’Escala i Corda s’inicia a Vilamarxant, i continua a Pelayo i Xàbia

La X Copa d’Escala i Corda – President de la Diputació de València s’inicia aquesta vesprada a partir de les 18:00 hores al trinquet de Vilamarxant. La partida inaugural enfrontarà a la parella campiona de la passada edició del torneig, Pere Roc II i Jesús (Ajuntament de Llíria) front a Francés i Félix (Ajuntament de Dénia).

En aquesta edició els vigents campions tindran que sobreposar-se al fet que el seu mitger haurà d’eixir de la corda, condició que també té la parella subcampiona, la de Puchol II i Monrabal, únics dos equips que repeteixen respecte a l’edició de 2016.

Retornant a la primera confrontació del torneig, es tracta d’un duel a priori molt igualat entre dos equips que tenen en les seus files a un dels recents campions de la Lliga Professional d’Escala i Corda, l’altra gran competició de l’Escala i Corda per equips.

Pel que fa a la segona partida de la fase de grups, aquesta tindrà lloc el dissabte a partir de les 18:00 hores al trinquet de Pelayo, on s’enfrontaran la parella de Soro III i Hèctor (Ajuntament de València) front a la de Pablo de Sella i Javi (Ajuntament de Benissa). En aquest duel s’enfrontaran els dos companys d’equip en la passada Lliga Professional, dos grans jugadors que en la Copa intentaran sobreposar-se a la decepció de ser subcampions en la Lliga. En aquesta ocasió, tant el rest Soro III com el mitger Javi es convertiran en els referents de les seues respectives parelles, i per tant el rendiment dels seus equips dependrà en gran mesura de les seues actuacions. A més, destaca la presència de Pablo de Sella que en les últimes competicions oficials no havia sigut de la partida.

La fase regular del grup B continuarà el diumenge de matí a partir de les 11:30 hores al trinquet de Xàbia on es completarà el debut dels equips del citat grup, amb la partida que mesurarà a la parella de Genovés II i Salva (Ajuntament de Murla) front a la formació de Marc i Pere (Ajuntament de Montserrat). Per una part, destaca la presència de dos jugadors de gran experiència i veterania com són Genovés II i Salva que han aconseguit grans èxits en la seua trajectòria esportiva, mentre que a la contra tindran a una parella que alterna joventut amb una certa experiència, com és la de Marc i Pere. A més, aquests últims buscaran sobreposar-se a la decepció que va suposar la seua participació en la Lliga Professional, en la qual formaven equip amb Hèctor, i no van poder classificar-se per a la fase final.