Els equips liderats per Pere Roc II i Marc primers líders en la Copa que continua a Borriana

12/06/2017

Els equips liderats per Pere Roc II i Marc primers líders en la Copa que continua a Borriana

Aquesta vesprada a partir de les 18:30 hores el trinquet de Borriana acollirà la segona jornada del grup A de la X Copa d’Escala i Corda – President de la Diputació de València, un duel que enfrontarà a la parella de Puchol II i Monrabal (Ajuntament de Vinalesa) front a la formació de Francés i Félix (Ajuntament de Dènia).

Els actuals subcampions de la Copa hauran de superar el fet que el seu mitger, Monrabal haja d’eixir de la corda. Serà per a ells el seu debut en aquesta edició de la Copa en la qual tenen l’objectiu d’aconseguir la victòria final i així sobreposar-se a la dura derrota que van sofrir en la gran final de la temporada passada. Per contra, per als seus contrincants, la parella de Francés i Félix es tracta d’una partida a vida o mort, ja que una segona derrota consecutiva sense puntuar els complicaria molt el pas a la fase final.

La Copa es va iniciar el passat divendres al trinquet de Vilamarxant, on la parella de Pere Roc II i Jesús (Ajuntament de Llíria) van aconseguir una amplia victòria pel resultat de 60 per 35 front a la formació de Francés i Félix. Va ser una partida dominada des de l’inici per els vigents campions de la Copa, en la qual es van situar d’inici amb un avantatge de quatre jocs, 35 per 15, i inclús la van ampliar fins al 6 jocs, 55 per 25.

La següent confrontació en aquest cas corresponent al grup B, va tindre lloc al trinquet de Pelayo, i en la mateixa la parella de Soro III i Hèctor (Ajuntament de València) van superar a la formació de Pablo de Sella i Javi (Ajuntament de Benissa) pel resultat de 60 per 50. Va ser una partida de les que fan afició, que va tindre de tot, joc intens, intercanvis, desgast, esforç, calor i més de dos hores de duració.

L’activitat durant el cap de setmana va finalitzar ahir al trinquet de Xàbia, on la parella de Marc i Pere (Ajuntament de Montserrat) va conquistar el liderat del grup B, al passar per damunt de la formació de Genovés II i Salva (Ajuntament de Murla). El resultat final de 60 per 25 demostra la superioritat de la formació de Montserrat, que van aconseguir 9 jocs de forma consecutiva, ja que van remuntar un 25 por 15 en contra inicial, per situar el definitiu 60 per 25.