Bicorp i Xeraco apunten a la final del Diputació Autonòmic de Raspall

12/06/2017

Bicorp i Xeraco apunten a la final del Diputació Autonòmic de Raspall

Ja han començat les semifinals pel títol absolut del 34é Campionat Autonòmic de Raspall, gran trofeu Diputació de Valencia.

En la primera de les eliminatòries s’enfronten el Nou Villalonga i el defensor del títol, Bicorp. La partida jugada el cap de setmana passat va tindre lloc en el carrer de la població de la Safor, on l’equip local, tot i ser derrotat, aconseguia plantar cara als vigents campions, i sumaven quatre jocs. El fet de jugar la partida de tornada, que tindrà lloc el pròxim cap de setmana al carrer de joc de Bicorp, fa pensar que el trio bicorí tornara a la final del torneig.

El primer capitol del derby de la Safor entre Oliva i Xeraco es va viure el cap de setmana en el nou trinquet d’Oliva. En el mateix es varen citar Escoto, Alvarito i Sancho per la formació local, jugant Blasco, Juan i Trini pels de Xeraco, vigents subcampions de la competició. Tot i igualar a 10, els visitants feren valer la seua experiència en aquestes situacions, i sumaven els jocs restant. Emportant-se una important ventaja al trinquet de Xeraco, que decidirà el pròxim cap de setmana la segona plaça per a la final.

Quatretonda A s’avança en la seua semifinal en segona categoria davant els seus companys del Quatretonda B, gràcies al resultat de 10 a 35 del dissabte passat. Ondara i Bicorp B es disputaran una plaça per la final de tercera, mentre que l’altra será per a Gavarda o Alzira.

Ja en la màxima categoría femenina, la classificació final ha determinat els emparellaments de semis, on Moixent es creurà amb Bicorp, mentre que la segona eliminatòria tindrà com a protagonistes a Beniparrell i Borbotó.

Les finals de la competició tindran lloc en el carrer de pilota de Polinyà del Xúquer, el dissabte 1 i diumenge 2 de juliol. La vesprada del dissabte es jugaran les finals de primera masculina i femenina, televisades les dues per Mediterraneo TV.