Establides les semifinals del Diputació de Frontó

13/06/2017

Establides les semifinals del Diputació de Frontó

Arriba la fase final del Diputació de València de Frontó i amb ella, les partides a priori més interessants. En la màxima categoria en aquesta edició d’enguany, és programen un parell d’encreuaments d’allò més interessants i més igualats dels últims anys.

Pel grup A, és classificaven els equips de La Pobla de Vallbona, amb Moro i Pasqual, com a líders del mateix, mentre que com a segons, l’equip que accedia a les semifinals era el de Cheste A, format, en este cas, per Adrián de Museros i Alejandro. Pel que fa al grup B, més embolicat fins l’última jornada, els equips que accedien a la fase final eren els de Quart de Poblet A, amb Adrián de Quart i Arcusa II, com a primers de grup, i Cheste B, com a segons, parella que formen Boni i Carlos.

Aquest ordre de classificació de cada grup ha establit els encreuaments de semifinals, que queden d’aquesta manera:

- Xest B contra La Pobla de Vallbona (Frontó Baró de Xest - Diumenge a les 11.00 hores)
- Quart de Poblet A contra Xest A (Quat de Poblet - Dissabte 17.30 hores)

En la segona categoria estan disputant-se els quarts de final, no obstant, per diferents motius, ja hi ha dos equips que han accedit de manera directa a les semifinals, com són els de Moixent A i Almussafes B, que esperen als seus rivals que arrivaran des de quarts, i que donat els resultats de l’anada, tenen quasi totes les possibilitats els equips d’Algímia i Pobla Vallbona C.

També és troba en la disputa de les semifinals la tercera categoria, que programa per a este cap de setmana l’anda d’aquesta fase. Tamborí A rebrà a l’equip de Casinos, qué és, després de la fase de lligueta, el favorit al títol, mentre que a Moixent, la formació B d’aquest club rebrà al ja clàssic equip d’Alcublas.

Pel que fa a la primera categoria d’entre semana, ja tenim tres equips classificats per a semifinals, que són Almussafes, Beniparrell i Alfara del Patriarca. El quart semifinalista eixirà del derbi que protagonitzen dos formacions de Meliana. Almussafes jugarà contra Beniparrell mentre que Alfara del Patriarca espera el seu rival d’entre els dos equips de Meliana. La segona d’aquestes categories d’entre semana ja té plantejades les semifinals, a disputar-se encara la setmana que vé, i la següent, i els encreuaments que ha deparat la lligueta són: Pobla Vallbona B contra Foios per una banda i per l’altra Meliana C i Riba-Roja. Ja en tercera, també d’entre setmana, les equips és troben inmersos en els quarts de final.