El Diputació d'Alacant encara les semifinals

13/06/2017

El Diputació d'Alacant encara les semifinals

Arriba un dels moments més esperats i més interessants en les lligues de llargues i palma, incloses les dos en el ja clàssic Trofeu Diputació d’Alacant, el moment de la fase final, o el que és el mateix en aquesta competició, les semifinals.

En la màxima categoria, després de la resolució de algunes partides pendents, acaben la lliga amb el següent ordre: Benidorm serà el primer, Sella segon, Campello el tercer i el quart és l’equip de Parcent, que és troba disputant el seu pas a les semifinals contra Mercat Central de València, i el passat cap de setmana s’imposava l’equip alacantí amb facilitat pel resultat de 3 a 10. Este cap de setmana és resoldrà aquesta prèvia al carrer de Parcent, per determinar qui és l’equip que acompanya als altres tres a les semifinals. D’altra banda, l’encreuament entre Campello i Sella, tindrà este cap de setmana la seua partida d’anada. Benidorm espera rival que eixirà de la prèvia i jugarà l’anada, contra el guanyador d’aquesta eliminatòria, el cap de setmana del 24 de juny. Per tant, ens trobem en el moment clau, en el que tots volen estar al cent per cent en una de les lligues més igualades dels últims anys.

En la màxima categoria, en este cas de palma, les semifinals han quedat amb Agost, líder indiscutible, emparellat amb Laguar, mentre que el segon ha estat l’equip de Murla, que s’enfrontarà a Benidorm. Agost pareix el clar favorit en aquesta categoria pel que s’ha vist a la lligueta regular, però això és passat i hauran de guanyar-se el pas a la final en el carrer.

Pel que fa a la segona categoria, de llargues, Castells que ha estat el millor de la fase de grups s’enfrontarà a Tormos, mentre que Parcent i Sella ja han encetat la seua eliminatòria avançant l’anada al passat cap de setmana, on l’equip de Sella guanyava a casa per 10 a 6.

Benasau serà l’equip que passe com a millor en la segona de palma, després d’una resolució d’empats que ha estat ajustadíssima i on diferents equips mereixien l’accés a les semifinals. A més de Benasau, passen com a primers de grup les formacions de Calp, Sella i Tibi. Calp i Sella protagonitzaran una semifinal i Benasau i Tibi l’altra.

La tercera categoria de llargues coneix tres dels seus semifinalistes, que són, Agost, Crevillent i Xaló. El quart semifinalista eixirà de la prèvia que estan disputant els equips de Nàquera A i Fondó de les Neus. Disputaven l’anada d’aquesta eliminatòria el passat cap de setmana a Nàquera, on l’equip local queia per un 7 a 10.

Poble Nou - Sant Vicent i Sella - Agost seran les semifinals de la tercera categoria de palma, on ha destacat l’equip de Sant Vicent de manera molt clara en la lligueta.

En juvenils, Sella contra Parcent i Orba contra Benidorm són els dos emparellaments de semifinals.

S’ha de destacar al club de Sella, que en esta edició de la lliga ha estat capaç de classificar a 5 equis per a les semifinals.