Sorpreses en El Corte Inglés de Galotxa

13/06/2017

Sorpreses en El Corte Inglés de Galotxa

Tan sols queden tres jornades per completar la lliga regular del Campionat Autonòmic de Galotxa, gran trofeu El Corte Inglés, i hi ha cinc equips per a les tres places restants de semifinals, ja que el Kiwa Quart ja la te assegurada.

La jornada anterior els primers classificats, i campions actuals, Quart de les Valls, varen caure jugant com a locals per primera vegada en les últimes tres temporades. Tot i la sorpresa del 65 a 70 final, que donava la victoria als visitants del Montserrat, entre els quals va destacar el seu feridor Rafa Añó, el punt aconseguit pels jugadors del Camp de Morvedre els dona matemàticament la primera plaça del grup.

Borbotó va donar altra bona noticia als seus seguidors, guanyant la partida jugada al carrer de Massalfassar davant un rival directe en la lluita per a evitar les places de descens, i que ara mateix ocupen Meliana i Massalfassar. Aquests últims empaten a 15 punts amb Borbotó, pero el tanteig particular entre ells es favorable a la formació de la pedanía de València.

El resultat entre Faura i Beniparrell no va ser tan renyit com s’esperava, ja que per als de l’Horta Sud el fet de caure de manera tan contundent, 70 a 15, també els porta a quedar-se fora de semifinals. Al perdre la partida també perden el quart lloc en la taula, que ara ocupa precissament Faura, un punt per davant, 26 per 27.

Les partides entre Foios i Meliana, i entre Marquesat i Albuixech varen ser per als equips locals, Foios i Marquesat, motivades per les baixes per lesió en el cas de Meliana, i de malaltia de familiars, en el cas d’Albuixech.

Classificació 1ª categoría:
1.-KIWA Quart A - 41 punts
2.-Inmob. Palanca Foios A - 32 punts
3.-Ovocity Marquesat A - 27 punts
4.-CPV Faura A - 27 punts
5.-Ajuntament Beniparrell A - 26 punts
6.-Lanzadera Montserrat A - 23 punts
7.-CPV Albuixech A - 17 punts
8.-CPV Borbotó A - 15 punts
9.-Electrofassar Massalfassar A - 15 punts
10.-Caixa Popular Meliana A - 2 punts

La categoría de competició femenina ja coneix a les seues semifinalistes, Borbotó, Godelleta i la Pobla de Vallbona A i D. Després d’haver completat les dotze jornades de la lliga regular la classificació final ha determinat els emparellaments de semifinals en la primera edició del torneig en la seua categoría femenina. El primer del grup, la formació de Borbotó, es jugarà passar a la final davant la Pobla de Vallbona D, quart classificat. El segon i tercer de la classificació, Godelleta i la Pobla de Vallbona A, completaran el quadre de semifinals. Les partides d’anada tindran lloc en el trinquet del club del Camp de Turia, jugant-se el cap de setmana del 24 de juny, sent la tornada el primer cap de setmana de juliol.