Les lligues de llargues i palma enceten les semifinals

16/06/2017

Les lligues de llargues i palma enceten les semifinals

Arriba un dels moments més emocionants en les lligues de llargues i palma, del Trofeu Diputació d’Alacant, el moment de les semifinals. En 1ª categoria, acaba la lliga amb el següent ordre: Benidorm serà el primer, Sella segon, Campello el tercer i el quart és l’equip de Parcent, que ha resolt favorablement la seua prèvia contra Mercat Central, campió del grup de València. D’altra banda, l’encreuament entre Campello i Sella, tindrà este cap de setmana la seua partida d’anada, en concret, el dissabte a les 18.00 hores. Benidorm, per tant, jugarà contra Parcent les semifinals.

En 1ª categoria, en este cas de palma, les semifinals han quedat amb Agost, líder indiscutible, emparellat amb Laguar, que disputaran el dissabte a les 18.00 l’anada, mentre que el segon ha estat l’equip de Murla, que s’enfrontarà a Benidorm, en este cas, el diumenge a les 17.00 hores.

Pel que fa a la 2ª categoria, de llargues, Castells que ha estat el millor de la fase de grups s’enfrontarà a Tormos, el diumenge a les 10.30 hores, mentre que Parcent i Sella ja han encetat la seua eliminatòria avançant l’anada al passat cap de setmana, on l’equip de Sella guanyava per 10 a 6, la tornada es disputarà el cap de setmana del 24 de juny.

Passen, en 2ª de palma i com a primers de grup les formacions de Calp, Sella i Tibi, a més de Benasau (millor segon). Calp i Sella protagonitzaran una semifinal este diumenge a les 18.30 hores, mentre que Benasau i Tibi jugaran l’altra semifinal d’aquesta categoria el dissabte a les 18.00 hores.

La 3ª de llargues coneix tres dels seus semifinalistes, que són, Agost, Crevillent i Xaló. Precisament Crevillent i Xaló ja disputaven entre semana l’anada d’aquesta eliminatoria amb resultat de 8 a 10 per als de Xaló. El quart semifinalista eixirà de la prèvia que estan disputant els equips de Nàquera A i Fondó de les Neus, de momento favorable als alacantins i que es resoldrà el dissabte a les 16.30 hores.

Poble Nou - Sant Vicent i Sella - Agost seran les semifinals de la 3ª categoria de palma. Esta segona semifinal es disputarà en Sella el dissabte a les 17.00 hores.

En juvenils, Sella contra Parcent i Orba contra Benidorm són els dos emparellaments de semifinals.