La Copa d’Escala i Corda continua als trinquets de Dénia i Benissa

16/06/2017

La Copa d’Escala i Corda continua als trinquets de Dénia i Benissa

Les formacions de Pere Roc II i Jesús, i Marc i Pere defensaran aquest cap de setmana els seus respectius liderats en els grup A i B, en la X edició de la Copa President de la Diputació de València – d’Escala i Corda Professional.

Al trinquet de Dénia tindrà lloc aquesta vesprada a partir de les 18:30 hores la quinta jornada de la fase de grups, tercera del grup A. La confrontació mesurarà a la parella de Pere Roc II i Jesús (Ajuntament de Llíria) front a la parella de Santi de Silla i Santi de Finestrat (Ajuntament de Guadassuar). Els vigents campions buscaran la seua segona victòria, i cal remarcar que el seu mitger, Jesús haurà d’eixir de la corda, mentre que la parella del Santi protagonitzarà el seu debut en aquesta edició de la Copa.

Aquests últims buscaran encontrar novament les bones sensacions que van demostrar en la recent Lliga Professional, on van formar equip juntament amb Nacho de punter. En aquesta competició es van quedar a un pas d’eliminar en semifinals als que a la fi van ser els subcampions del torneig, la parella de Soro III i Javi.

Retornant a l’activitat del cap de setmana, el dissabte per la vesprada a partir de les 18:30 hores, el trinquet de Benissa acollirà una nova jornada del grup B. En aquesta ocasió els protagonistes seran la formació de Marc i Pere (Ajuntament de Montserrat) i la de Pablo de Sella i Javi (Ajuntament de Benissa).

Els de Montserrat buscaran una nova victòria amb ple de punts que quasi certificaria el seu pas a la fase final, mentre que la parella local buscarà sumar la seua primera victòria en el torneig, que sumat al punt que van aconseguir en el seu debut en la Copa el passat dissabte al trinquet de Pelayo, els deixaria el pas en les seues mans i únicament haurien d’aconseguir un resultat favorable als seus interessos en la partida que tancaria la seua participació en la fase de grups.

Els resultats de la Copa d’Escala i Corda fins al moment han sigut els següents:
- Grup A – Vilamarxant – Pere Roc II i Jesús (ix de la corda) 60 – 35 Francés i Félix
- Grup B – Pelayo – Soro III i Hèctor 60 – 50 Pablo Sella i Javi
- Grup B – Xàbia – Marc i Pere 60 -25 Genovés II i Salva
- Grup A – Borriana – Puchol II i Monrabal (ix de la corda) 60 – 40 Francés i Félix