Faura acollirà les finals de l’Individual de Galotxa

16/06/2017

Faura acollirà les finals de l’Individual de Galotxa

Finalment será el carrer de pilota de Faura on es tanque la sisena edició del Campionat Autonòmic Individual de Galotxa.

El diumenge 25 de juny es viurà una intensa jornada amb cinc partides, ja que pel matí es disputaran les finals de la nova categoria de “veterans”, per a la qual ja està classificat Pedro d’Onda, i de tercera A, on Joan del CPV Tamborí espera rival. Ja per la vesprada aplegarà el torn de les finals de tercera B, on jugaran Carles de Borbotó i Juanba de Faura; la divisió de plata, que encara no coneix els seus finalistes; i la de categoría absoluta. Aquesta última tancat el programa i on jugaran Julian del CPV Faura, tot i haver-se format a Borbotó, i el guanyador entre Juan Carlos del CPV Quart de les Valls i Sergi del CPV Albuixech.

Previament, el divendres 23 de juny, a partir de les 20 hores, tindrà lloc la presentación oficial de les finals, en el Poliesportiu Municipal de la localitat del Camp de Morvedre. En la mateixa es comptarà amb la presència dels deu jugadors finalistes, així com dels seus feridors, ja que en la vessant individual d’aquesta modalitat es necessaria la participació de la figura del feridor per a iniciar el joc. També es comptarà amb la presència de l’alcalde de Faura, Toni Gaspar, així com de la regidora de pilota, Sara Pedrós, i dels corresponents representants federatius.

Horaris finals, diumenge 25 de juny:
10:00 h. Final Veterans
11:00 h. Final Tercera A
17:00 h. Final Tercera B
18:00 h. Final Segona
19:00 h. Final Primera