La Pobla de Vallbona i Xest s'avancen en el Diputació de Frontó

20/06/2017

La Pobla de Vallbona i Xest s'avancen en el Diputació de Frontó

El passat cap de setmana es disputava l’anada de les semifinals en la primera categoria del Trofeu Diputació de València de frontó per parelles als frontons de Quart de Poblet i de Xest.

En el frontó de Quart, l’equip local, que formaven amb Adrián i Paquito rebien al de Xest A, en este cas format per Adrián de Museros i Alejandro. Els visitants cobraven avantatge en esta partida que finalitzava amb el resultat de 28 a 41, resultat que els dona moltes garanties de cara a la partida de tornada al seu frontó, el Baró de Xest. Paregut ocorria en l’altra semifinal d’aquesta màxima categoria, en la que en este cas, al frontó de Xest, l’equip local, el Xest B, que formen Boni i Carlos, queia de manera prou contundent davant l’actual campió, l’equip de La Pobla, per 21 a 41, formació integrada per Pasqual i Moro. Tot i que estan prou decantades les semifinals, haurem d’esperar fins el proper cap de setmana per a que es dispute la tornada i els equips que tenen avantatge facen bo o no el resultat obtés en l’anada.

En la segona categoria, este cap de setmana passat es resovien els quarts de finals que han deparat estos encreuaments en les semifinals:
- Pobla Vallbona C contra Almussafes B
- Moixent A contra Algímia
L’equip de La Pobla Vallbona té la baixa de Fran qui no sap si podrà arribar a la disputa de les semifinals.

Ja en 3ª categoria, Casinos posava peu i mig el passat dissabte en la final, després de guanyar a casa per 41 a 15 a l’equip de Tamborí. Alcublas aconseguia la victòria a domicili en Moixent pel resultat de 31 a 41, que també els posa molt de cara el pas a la final, tot i que deuran resoldre l’eliminatòria el pròxim cap de setmana.

Les categories d’entre setmana disputaran la fase de semifinal esta setmana i la que vé. En la primera, s’enfrontaran Almussafes i Beniparrell per una banda i per l’altra Meliana B i Alfara del Patriarca. En la segona l’equip de La Pobla de Vallbona ja està en la final mentre que el seu rival eixirà de la semifinal que estan protagonitzant els equips de Riba-Roja i Meliana. En la tercera categoria d’entre semana, els enfrontaments de semifinals seran Alfara del Patriarca contra Massalfassar B i Xilxes contra Foios B.