Pablo de Sella i Javi, primer equip eliminat en la Copa d’Escala i Corda

22/06/2017

Pablo de Sella i Javi, primer equip eliminat en la Copa d’Escala i Corda

El trinquet de Guadassuar va acollir ahir dimecres la quarta jornada del grup B de la X Copa Professional d’Escala i Corda – Diputació de València, un duel a vida o mort per a les dos parelles participants.

El vencedor de la confrontació va ser la parella de Genovés II i Salva (Murla) que va superar a la formació de Pablo de Sella i Javi (Benissa) pel resultat de 60 per 20, fet que provoca l’eliminació de la parella de Benissa, ja que desprès d’haver disputat les tres partides de la fase de grups únicament acumulen un total de 3 punts, i s’han quedat sense opcions matemàtiques de poder accedir a la fase final.

Per contra, Genovés II i Salva sumen tres punts en dos jornades i s’ho jugaran tot en l’última partida del grup B que tindrà lloc el divendres 30 de Juny al trinquet de Vila-real i els enfrontarà a la parella de Soro III i Hèctor (València). Aquestos podrien arribar al duel amb el bitllet per a semifinals o necessitant també la victòria per accedir a la fase final.

Retornant a la partida de Guadassuar, la diferència entre els dos equips va ser molt gran. Genovés II i Salva van estar perfectes en totes les facetes, mentre que Pablo de Sella i Javi es van defensar amb dignitat però no van van ser capaços d’atacar com saber fer-ho.

La Copa d’Escala i Corda descansarà fins divendres on es disputarà una doble jornada. A partir de les 18:30 hores el trinquet de Sueca acollirà una nova jornada del grup A, que enfrontarà a l’equip de Puchol II i Monrabal (Vinalesa) contra el de Santi de Silla i Santi de Finestrat (Guadassuar). Per la nit, l’activitat en aquest cas del grup B, es desplaçara fins al trinquet de Murla on a partir de les 23:00 hores s’enfrontarà la parella de Soro III i Héctor (València) contra Marc i Pere (Montserrat).

COPA DE RASPALL

Pel que fa a la Copa de Raspall, la segona jornada de competició es va resoldre al trinquet d’Oliva amb una contundent victòria per 25 a 5 de la parella de Ricard i Brisca (El Poble de Castelló) front a la formació de Sergio i Roberto (Alzira).

La competició també continuarà el divendres amb l’enfrontament que mesurarà a la parella de Ian i Josep (Dénia) front a la formació de Pablo i Canari (Xàbia). Aquesta partida que suposarà el debut en el torneig dels dos equips es disputarà a partir de les 18:30 hores al trinquet de Piles.