Huí es presenten a Faura les finals de l’Individual de Galotxa

23/06/2017

Huí es presenten a Faura les finals de l’Individual de Galotxa

El carrer de pilota de Faura será l’escenari on es complete la sisena edició del Campionat Autonòmic Individual de Galotxa, que viurà el seu primer acte aquesta nit amb la presentació oficial de les finals.

Huí a partir de les 20 hores, la piscina del Poliesportiu Municipal de Faura será el lloc on es realitze l’acte oficial de presentació dels finalistes que es jugaran les copes de campions el pròxim diumenge 25 de juny. Eixe dia es viurà una intensa jornada de pilota en la població del Camp de Morvedre amb cinc partides. Obrirà el foc la sesió matinal, a partir de les 10 hores, en la qual es disputaran les finals de la nova categoria de “veterans”, on serán protagonistes els experimentats jugadors Pedro d’Onda i Jose Luis de Borriol, i de tercera A, on Joan del CPV Tamborí es jugarà la copa de campió amb Carlos del Marquesat.

Ja per la vesprada aplegarà el torn de la resta de finals. Començant a les 17 hores la corresponent a tercera B, que disputaran el jugador local Juanba de Faura i Carles de Borbotó. A continuació aplegará la final de la divisió de plata, amb el també local Alex del CPV Faura, que tindrá com a rival a Carlos de Montserrat. Tancarà la present edició, i aquest festiu dia, la final de la categoria absoluta, on Juan Carlos “Xato d’Almenara”, jugador del CPV Quart de les Valls, defendrà el títol aconseguit en les pasades edicions de les temporades 2015 i 2016, davant Julian “Marti I” de Moncada, integrant del CPV Faura la present temporada. Queden com queden les finals el club local ja ha aconseguit un gran èxit, al haver classificat a tres dels seus jugadors en les últimes partides de la competició.

Diumenge 25 de juny, carrer de pilota de Faura
10h. Final Veterans: Jose Luis CPV Borriol - Pedro CPV Onda
11h. Final Tercera A: Joan CPV Tambori - Carlos CPV Marquesat
17h. Final Tercera B: Juanba CPV Faura - Carles CPV Borbotó
18h. Final Segona: Alex CPV Faura - Carlos CPV Montserrat
19h. Final Primera: Juan Carlos CPV Quart - Julian CPV Faura