Divendres de gran activitat en les Copes Professionals d’Escala i Corda i Raspall

23/06/2017

Divendres de gran activitat en les Copes Professionals d’Escala i Corda i Raspall

El trinquet de Sueca viurà aquesta vesprada a partir de les 18:30 hores una partida decisiva en la X Copa Professional d’Escala i Corda – Diputació de València. El duel enfrontarà a la parella de Puchol II i Monrabal (Vinalesa), que comptarà amb el desavantatge que el seu mitger eixirà de la corda, front a la parella de Santi de Silla i Santi de Finestrat (Guadassuar).

Es tracta d’una partida decisiva per a la formació de Guadassuar, ja que necessiten aconseguir la victòria per continuar vius en la lluita per accedir a la ronda de semifinals, per contra si caigueren derrotats i la victoria se l’emportaren Puchol II i Monrabal aquestos certificarien el seu pas per a semifinals i de pas el de Pere Roc II i Jesús que ja compten amb sis punts.

Al mateix temps, al trinquet de Piles s’iniciarà la tercera jornada de la III Copa Professional de Raspall, un duel corresponent al grup B que enfrontarà a un dels grans favorits, la parella de Ian i Josep (Dénia) front a la formació de Pablo i Canari (Xàbia). Es tracta d’una confrontació que suposarà el debut dels dos conjunts en el torneig.

Retornant a la Copa d’Escala i Corda, l’activitat en aquest divendres continuarà al trinquet de Murla a partir de les 23:00 hores amb una gran nit màgica de pilota valenciana. Serà un duel que mesurarà a la parella de Soro III i Hèctor (València) front a la formació de Marc i Pere (Montserrat), en el qual la parella de Marc i Pere ha d’aconseguir la victòria per assegurar-se el pas a semifinals, ja que si caigueren derrotats quedarien a expenses del resultat de la partida que tancarà el grup.

Per a Soro III i Héctor es tracta d’una confrontació que suposarà la seua primera oportunitat d’assegurar-se el pas a semifinals, fet que aconseguirien emportant-se dos dels tres punts en joc.

L’activitat en les Copes continuarà el dissabte amb la Copa de Raspall al trinquet de Bellreguard. A partir de les 18:30 hores protagonitzarà el seu debut en el torneig el vigent campió Individual i de la Lliga Professional, Moltó de Barxeta que jugarà amb Dorin representant a l’Ajuntament de Barxeta. En aquesta primera partida tindran a la contra a la parella de Ricard i Brisca (El Poble de Castelló) que van demostrar un gran nivell en el seu debut el passat dimarts al trinquet d’Oliva on van superar per un contundent 25 per 5 a la parella de Sergio i Roberto.